info@webandgo.sk
info@webandgo.sk

Professzionális védelem autófóliával

Autó ablak sötétítés

Ajtó bezár, pittyogás, és indulhatsz is a dolgodra. Na de belegondoltál, hogy mi történhet a kocsiddal, miután azt hátrahagyod? Parkolj az udvaron, az utcán vagy parkolóházban, ha valamire rábízhatod a kocsid utasterét, akkor az a SkyFol autófóliája. Nemsokára pedig te is megérted, miért.

Egy-egy rohanós reggel behányod a dolgaidat a hátsó ülésre, de aztán elhúzódnak a tennivalók, és már délután is van. Ez alatt az idő alatt több tíz-száz ember is elhaladhat a kocsid mellett. Azok között pedig könnyen akadhat, aki egy középkategóriás telefonért vagy üres pénztárcáért megpróbálna bejutni a kocsidba. Oda pedig legtöbbször az ablakon keresztül vezet az út. Persze nem csak az kellemetlen, hogy meglopnak, de a sérült ablak is egy hosszabb papírozás, biztosító. Ráadásul amíg a kocsid szervizben van, addig azt nem is használhatod.

Van rá megoldás. Ha nem látják, hogy mit hagytál a hátsó ülésen, meg se próbálják majd megszerezni. Te mire mennél rá? Egy zsákbamacskára, vagy egy olyan zsákra, amiből lógnak ki a százeurósok? Na ugye. Az üvegfólia pont ezt a százasokkal teletömködött zsákot varázsolja egy zsákbamacskává. Azt pedig, amint tudjuk, a bizonytalanság a bűnözők mérge.

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Spórolj a klímán a Skyfollal

Nincs itt még vége, ugyanis az üvegfólia másképp is gondoskodik rólad. Ha azt mondják neked, hogy van valami, amivel nem kell csutkára tekerned a klímát nyáron, amikor patakokban folyik az emberről a víz még árnyékban is, valószínűleg kitalálod mi az. Igen. Eltaláltad.

A SkyFol tervezői ugyanis igen okos szerzemények: a fóliát egy fémrétegből és mélyszínezett rétegből állították össze. Nincs benne semmi mágia, nyugi. A sűrűn szőtt fémréteg megszűri az infravörös sugarakat (ezek azok, amiket télen is egy verőfényes napsütésnél melegnek érzel), a színezett réteg pedig sötétít. Mivel a fólia az üveg külső felén van, ezért a meleg kint is marad.

A fólia egyszeri befektetés és évekre szól. Azt nem ígérjük, hogy kamatozni is fog, de stabilan megvéd majd téged is és a kocsidat. Ha úgy érzed, jól jönne egy kis üvegre felragasztható kényelem és védelem, vedd fel velünk a kapcsolatot, és megtaláljuk a számodra megfelelő megoldást.

Egy kis ízelítő a munkáinkból

További képekért kattints és nézd meg galériánkat!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk