info@webandgo.sk
+421 948 34 34 42
info@webandgo.sk

Skyfol Babyguard bababiztos biztonsági üvegfóliák

SkyFol Babyguard, a babák őre

Ha apró csöppségünkről van szó, akkor első a védelem. Erre pedig azok is gondoltak, akik a Skyfol Babyguard biztonsági autófóliát tervezték. Kifejezetten olyan szempontokat vettek figyelembe a tervezésnél, amelyek a testi épséget és jólétet szolgálják. Ugyanis sosem lehetünk elég biztosak, ha családunk épsége a tét.

A gyermekek kényelme és biztonsága minden szülő elsődleges prioritása. A tűző napfény és a füllesztő meleg mind nyűg. Szó szerint. Nem csak a szülők, de a gyermekek számára is. Ideális körülmények ahhoz, hogy mindenki nyűgös legyen. De még időben meg tudjuk előzni a bajt. Egyelőre felejtsd el a felragasztható Némós vagy Barbie-s árnyékolókat. Biztos jópofák egy ideig, legalábbis amíg ki nem fakulnak. Egyszerűbben is könnyíthetsz a család életén, ahhoz pedig a biztonsági autófólián keresztül vezet az út.

A komfort ott kezdődik, hogy nem sülsz meg se te, sem a gyermeked. Ahhoz pedig nem feltétlenül klíma kell, ami egy izzasztó melegben többet árthat, mint használ. A kinti 35 fokkal szemben a benti 21 gyengítheti az immunrendszert. Ha pedig kinyitjuk az ajtót, akkor hősokk is éri a szervezetünket. Sokkal hatásosabb, ha eleve nem engedjük be a meleget. Ebben pedig a biztonsági autófóliák remekelnek. Az már csak bónusz, hogy a káros UV-sugarakat is kint tartják.

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Biztonsági üvegfólia = szilánkmentes üveg

Az autóra telepíthető biztonsági autófólia nem csak segít lehűteni a kocsit, de a testi épségeteket is védi. Ugyanis, ha neadjisten valami miatt betörne az ablak, nem kell aggódnod, hogy annak szilánkjai bárkire is ráhullanak. Legfőképp a gyermekedre nem, aki védekezni sem tudna ellene.

A SkyFol BabyGuard üvegtörés esetén is egyben tartja az üvegtáblát. Ez azt is jelenti, hogy a kocsi kifosztását is jelentősen megnehezítik. Nincs egy stabil ablaküvegnél hatékonyabb eszköz, ami elrettenti a bűnözőket. Hát de mégis hogy marad egyben az ablak? A hővédő és sötétítő rétegek együtt ívelik át és merevítik meg az üvegtáblát.

Ahhoz pedig, hogy azt ténylegesen egyben megtartsa, profi illesztésre lesz szükséged. Hát íme, itt a képlet: biztonsági üvegfólia + rossz felillesztés = bizonytalanság. Profi csapat = szakszerű felillesztés. Szakszerű felillesztés = tuti védelem. Szakszerű felillesztés és a család védelme = kapcsolatfelvétel velünk. A képletből már csak te hiányzol. Hívj vagy írj, és segítünk, hogyan tehesd még biztonságosabbá a kocsidat saját magad, és a családod számára.

Egy kis ízelítő a munkáinkból

További képekért kattints és nézd meg galériánkat!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk