info@webandgo.sk
+421 948 34 34 42
info@webandgo.sk

Csúcskategóriás prémium fóliák

Autófóliákkal is kényelmessé teheted a kocsid

Az üvegfóliák megvédenek a vakító fénytől és a túlságos hőségtől is. De ha szeretnéd kihozni a belőlük a legtöbbet, akkor nem fogod akarni majd beérni a standard változattal. A SkyFol prémium fóliája két dologban tündököl: nem hagy téged megsülni a kocsidban, és nem hagyja, hogy elvakítson bármi is.

A Napot nem tudjuk egy csettintésre kikapcsolni, és sokan nem is örülnének neki. Hát az autónk beltere sem nagyon örül a napsugaraknak, a beltér felmelegedik és idővel a kárpit is fakul. Nincs annál rosszabb érzés, mint egy nyári délután tűző napon hagyott kocsiba ülni. Ugye te is ismered? Nos, nem kell rá sokáig emlékezned.

A SkyFollal körbebarikázhatod az ablakaidat! Eleget tesz a jogi előírásoknak (nyugi, adunk róla certifikátot), így a szélvédőre és elülső oldalüvegre is telepíthető. Tudod mit jelent ez? Hogy ha kinyitod a kocsid ajtaját egy forró nyári napon, nem fog megcsapni a hőség. Mivel a fólia úgy van kialakítva, hogy a hőt kint tartsa, ezért nem csak egy kellemes klímájú beltér fog várni, de vezetés közben sem fogja perzselni a bőröd a Nap.

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Hosszú tartóssággal hosszú védelem jár

Az autóüveg-fóliák egyszeri befektetések, és évekre szólnak. Ebben az esetben azonban a tervezők különösen figyeltek a tartósságra. Élettartama jóval hosszabb, mint gondolnánk, még a standard társait is lekörözi. A tartósság függvénye azonban az, hogy mennyi sugárzás éri.

És most tegyük félre a napsugarakat, és ejtsünk szót a fényről. Ugyanis van egy másik módja is, ahogy megvéd téged. Még ha élesen is látsz, egy szembejövő kamion reflektora ugyanúgy elvakíthat téged is. Legalábbis, amíg nincs, ami megszűrje azokat. Egy extra réteg védelemmel az ablakaidon nem csak balesetmentes vezetésért teszel, de a kocsiban várakozás során se fogja kisütni a szemed a telefonod kijelzője, ha azt az arcoddal szemben tartod.

Azt még nem is említettük, hogy a sötétített ablakok eltántorítják a tolvajokat attól, hogy cselekedjenek. Miért menne bele valaki egy bizonytalan dologba? Nos, te már tudod, hogy mi jár biztosan, ha amellett döntesz, hogy autóüveg fóliát szeretnél az ablakokon. Ha kérdéseid vannak, vagy egyből nekivágnál a dolognak, keress bennünket bátran!

Egy kis ízelítő a munkáinkból

További képekért kattints és nézd meg galériánkat!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk