info@webandgo.sk
+421 948 34 34 42
info@webandgo.sk

3D logók és betűk

Mi azért szeretjük, mert kihívással vannak tele. Mindenki más azért, mert megtöri az egyhangúságot. Nem kell multinacionális óriáscégnek lenned ahhoz, hogy illeszkedjen az arculatodhoz egy 3D felirat. Leggyakrabban persze bejáratok fölé, recepciókra és tárgyalókba kerülnek, de ez ne korlátozzon! Ahol csak szeretnéd, oda fogjuk elkészíteni a 3D feliratot. Ennél viszont továbbmegyünk: fel is szereljük Neked. Tényleg, bárhová. Akkor is, hogyha magasba tervezted. Magas alatt pedig akár emeletnyi magasságot is érthetsz. Nem vennénk a szívünkre, hogy akkor ér baleset, amikor a betűket szereled. Tervezünk, gyártunk, szerelünk, te pedig elégedett leszel a végén.

A jó hír számodra, hogy a látványtervet INGYEN készítjük el. Ha pedig kapunk egy képet is a felületről, ahová a logót tervezed, akkor egy plusz élménnyel ajándékozunk meg: elkészítjük a 3D betűk vizualizációs modelljét is. Így már azelőtt láthatod a végeredményt, hogy fizikailag elkészítenénk.

Két alapanyaggal dolgozunk. Ezt befolyásolja a méret és az, hogy hová szánod a 3D feliratot. Kül- és beltéren eltérhet a technológia, mivel más kihívásoknak kell megfelelniük. Az összetétel kiválasztásával nem kell bajlódnod. Nem akarunk azzal terhelni, hogy mi a pontos összetétel, milyen vastagságban fogjuk vágni és milliméterre pontosan hogyan folyik a 3D betű készítés. Tuti, hogy nem érdekel, mi pedig nem ettől akarunk hozzáértőnek tűnni. Arra, hogy csak kifogástalan munkát adunk ki a kezünkből bizonyíték számodra, ha megnézed a referenciáinkat.

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Hogyan készülnek a 3D betűk?

A 3D betű készítés folyamata nem megy egyik pillanatról a másikra, aminek több oka is van. A géppel kivágott betűket és formákat csiszoljuk, gletteljük és a találkozási pontokon összeragasztjuk. Ezt követi a festés, amit kézzel végzünk. Az általad kért színre, amit a műhelyben keverünk ki. Bármilyen színre is gondolsz, a válaszunk az, hogy igen, van. A festés legalább kettő, de – fő a biztonság és az ügyfélelégedettség – legtöbbször három rétegben készül. A kézi festés és a száradás ideje pedig meggátolja, hogy tegnapra kész legyenek a betűk. Ez az a pont, ahol nem engedünk a minőségből, ezért ha gyorsat akarsz, akkor nem egymást keressük. Ha a természet is megtette a magáét, és minden festékcsepp megszáradt, nincs más hátra mint falra fel! Vagyis egyeztetünk veled és mosolygósan elkezdjük a szerelést. Ez pedig nem csak marketingszöveg, tényleg mosolyogni fogunk, mert büszkék leszünk arra, hogy még egy helyen láthatják a munkánkat!

Egy kis ízelítő a munkáinkból

További képekért kattints és nézd meg galériánkat!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk