info@webandgo.sk
+421 948 34 34 42
info@webandgo.sk

Grafikai munkák

Hogy mi mindennel foglalkozunk?

Nagyon tömören: mindennel, ami grafika.
De mi ennél bőbeszédűbbek vagyunk.

Egy jó grafikai stúdió elengedhetetlen, ha vállalkozást indítasz, ugyanis grafikai munkákra a reklámok minden formájánál szükség van, neked pedig  reklámokra van szükséged!

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Logótervezés

Még mielőtt bármibe is belefognál: mindennek az alapja a logó készítés, tervezés, ugyanis ez adja meg egy cég fő arculatát. Ezt az arculattervezést nyugodt szívvel ránk bízhatod, tapasztaltak vagyunk e téren. Ha összekombináljuk az elképzeléseidet és a mi szakmai tapasztalatunkat, kész is a bombabiztos terv.

Szórólapok, névjegykártyák, katalógusok

Nálunk nem érvényesül a mindent a szemnek, semmit a kéznek elv! Ami a  kézzel fogható reklámtermékeket illeti, megbízhatsz minket például szórólapok, plakátok, névjegykártyák, katalógusok, de még étlapok megtervezésével is, és ez csak pár példa a  nyomtatásra szánt grafikák közül. Gondold ki, mi pedig megvalósítjuk!

Online reklámok

Az online teret is meghódíthatod a segítségünkkel! A közösségi média platformok és weblapok extra törődést, odafigyelést érdemelnek! Előbb legyen meg a logó és az arculat, majd jöhetnek a finomítások, mint például a bannerek, amit bármilyen felületre elkészítünk (mármint ami az online világot illeti). Neked csak a kéréseidet kell elmondanod, és nálunk már kapcsol is a kreatív lámpa, beindul a munka.

Autómatricázás

Ami talán eszedbe sem jutna a grafikai munka kifejezés és a reklámozás hallatán az az autófóliák készítése. Ez a nem mindennapi, de annál hatékonyabb reklámozási módszer rengeteg potenciális ügyfélhez repíti el a céged hírét, hisz a kocsi állandó mozgásban van. Mielőtt a fólia ténylegesen felkerülne a kívánt autóra, lefotózzuk (mármint az autót, de ha nagyon szeretnéd, akár téged is) és elkészítjük hozzá a vizuális tervet, ami majdnem 100%-ra tükrözni fogja a végeredményt. Így mielőtt felhelyeznénk a fóliát, még lehet rajta finomítani. Nem kell aggódnod, nem lesznek viccesen félbe vágott arcok, mert pont ott volt az ablaküveg… kivéve, ha kifejezetten ez a kérés!

3D logók

Vizuális tervet készítünk 3D logók tervezése esetén is, így előre láthatod, hogyan fest majd a végleges, térbeli mestermű. 

Reklámajándékok

Aminél szintén nem elvetendő, hogy előre lásd a végeredményt az a reklámajándék. Póló, baseball sapka, pulóver, overall vagy bármi, amit szeretnél. Mi rátesszük a kívánt grafikát, előtte pedig tervet készítünk neked, hogy az alkalmazottak, ügyfelek és a megajándékozottak tutira büszkén viseljék magukon a céged arculatát!

Látod, ami a grafikát illeti, valóban bármit bevállalunk! Keress minket bátran, mert ha bármilyen grafikai munkára lenne szükséged, mi megoldjuk!

Egy kis ízelítő a munkáinkból

További képekért kattints és nézd meg galériánkat!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk