info@webandgo.sk
+421 948 34 34 42
info@webandgo.sk

Logótervezés

Egy jól megtervezett logó, maga az arculat megadja a márka vizualitásának alapját. A legnagyobb márkák emblémáit is azonnal fel tudjuk idézni az emlékezetünkben. A logó készítés az első lépés, hogy az ügyfél számára megjegyezhető légy. Ha pedig Rád emlékszik, máris a versenytársaid elé kerültél. Éppen ezért fontos az, hogy cégünknek olyan logót válasszunk, amelynek kisugárzása van, és visszaadja a vállalkozásunk személyiségét.

Mi a  tervezés során az egyedi, jól megjegyezhető, egyszerre ízléses, mégis figyelemfelkeltő logókat varázsolunk. Egy igazán jó logó megtervezése azonban több időbe telik, mint ahogy azt gondolnád, általában 1-3 hétre van szükség hozzá. Munkatársaink profin, a legapróbb részletekre is odafigyelve dolgoznak.

Ne bízd a véletlenre azt, hogy milyen arculata lesz a cégednek, hiszen a logó adja majd az első benyomást. Ne elégedj meg a közepessel, és ne akard gyorsan megoldani. Ne engedd, hogy a grafikai tervezés árak alapján dőljön csak el! Bizonyosodj meg munkáink színvonaláról a megvalósult projektek között.

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Lógj ki az átlagból

A logó készítés során olyan arculati elemet alkotunk, amit hosszú éveken keresztül büszkén használhatsz majd. Egyszerre esztétikus és funkcionális embléma készül. A megjelenés az egyik legfontosabb befektetés a vállalkozásodba. A grafikai tervezés árak különbözőek lehetnek. Lelkes amatőrök, vagy szárnyaikat próbálgatók is versenyeznek ezen a piacon. Célunk, hogy a tartalom és a forma 100%-os egységet alkosson, semmilyen téren ne kelljen kompromisszumot kötnöd.

Ne feledd: a cégednek logó kell, ráadásul modern, kreatív, egyedi és jól felhasználható.

Gondolj már most arra, hogy mi mindenre kell majd rányomtatnod, válassz olyat, amely mindenhol jól mutat. Akár pár év múlva az irodaház bejárata felett is. A logó tervezés során öt változatot készítünk, amiből egy kerül majd véglegesítésre. Ezt követően még lehetőséged van három apróbb változtatása. Végül átadjuk az elkészült munkát, az összes szükséges formátumban. A logó tervezés igazán kreatív feladatat. Bízd profikra, bízd ránk! Alapozd meg velünk céged megjelenését és egyben sikerét!

Egy kis ízelítő a munkáinkból

További képekért kattints és nézd meg galériánkat!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk