info@webandgo.sk
+421 948 34 34 42
info@webandgo.sk

Kirakat matricázás

Ismered a mondást, hogy ezt nem teszi ki a kirakatba? Oda ugyanis csak azt tesszük, amire büszkék vagyunk. Már innen is látszik, hogy milyen fontos egy jó kirakat. Ez adja rólad az első benyomást, olyan, mint egy óriási méretű névjegykártya, amit átnyújtasz az előtte elhaladóknak. Gondold csak végig: te bemennél egy üzletbe, aminek taszít a kirakata? Ugye, hogy nem.

Ne csak a vállalkozásod helyszíne, de a kinézete is legyen tökéletes! Amikor helyszínt választasz, biztosan olyan helyet képzelsz el, ahol sokan megfordulnak. Szeretnéd, ha az ügyfelek egymásnak adnák a kilincset, különben miért is vágnál bele? Alapvető szempont lehet az is, hogy forgalmas helyen legyen, ahol könnyen találhatsz új üzleti kapcsolatokra. Ha már nem egy félreeső mellékutcába akarsz költözni, akkor fontos lesz a hasonlóan igényes megjelenés is. Vondd magadra a tekinteteket! Mivel tudnád ezt kivitelezni? Egy gondosan megtervezett kirakatmatrica vagy öntapadós fólia még a legforgalmasabb helyen is kitűnik. Neked pedig éppen ez a célod, ugye?

Ahhoz, hogy a kirakatmatrica a tervezett hatást érje el, szükséged lesz a megfelelő grafikára és a megfelelő matricázási technikára is. Jó helyen jársz, mindkét elvárást teljesíteni tudjuk. Ha inspirációt szeretnél gyűjteni, nézz körül a már elkészült munkáink között! A matrica készítés három technikája közül választhatsz, ezeket kedved szerint kombinálhatod is. Szóval, mint ahogy láthatod, mi igazán hagyjuk kibontakozni a legextrémebbnek tűnő ötletidet is.

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Na, de először is áruld el nekünk az ötleteid!

Ha ez megvan, mi már tudni fogjuk, hogy melyik technika lesz a számodra legmegfelelőbb.

Ha minimalista hatásokra vágysz, az egyszerűbb formákat kedveled, akkor számodra a vágott vagy plotterezett fólia lesz az ideális választás. Ebben az esetben nagyon fontos, hogy a grafikus már a tervezés során tisztában legyen a matrica készítés folyamatával is, hiszen így érhető el valóban szemet gyönyörködtető végeredmény. Mi pedig ígérjük, hogy képben vagyunk!

Ha termékfotókkal dobnád fel az üvegfelületet, akkor a nyomtatott fólia lesz a megfelelő választás. Ebben az esetben öntapadós fóliára nyomtatunk, laminálunk, és végül a megálmodott képek felkerülnek az ablakra.

Ha azt szeretnéd, hogy kilássatok az üzletből vagy irodából, válaszd a one way vision fóliát. Ez a – köznapi nevén lyukacsos fólia – lehetővé teszi, hogy egy tekintetet vonzó kép legyen az üvegen, ugyanakkor a bentiek is mindent lássanak, ami a túloldalon történik. Ez a választás igazán vicces helyzetekhez vezethet.

A vizuális megjelenésed végig biztos kezekben lesz. A tervezési fázistól kezdődően a matrica nyomtatás és az elhelyezés folyamatait is elintézzük. Neked nincs más feladatod, mint fogadni a betérő ügyfeleket!

Egy kis ízelítő a munkáinkból

További képekért kattints és nézd meg galériánkat!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk