info@webandgo.sk
+421 948 34 34 42
info@webandgo.sk

Autómatricázás

Ha valami igazán vagány és mozgékony marketingeszközt keresel, az autófóliázás  lesz a tökéletes megoldás!  Neked csak egyszer kell befektetned, és évekre előre meg is van oldva  a reklámozás. Így lehetsz az utca királya, akár már holnaptól. Szinte korlátlan számú érdeklődőt érhetsz el, hiszen ahová eljut az autó, oda eljut a reklám is!

Hatékony, ugyanakkor kevéssé költséges reklámeszközt keresel? Az ideális választás az autófóliázás.  Ez pont olyan, mint egy óriásplakát, csak sokkal jobb, mert folyamatosan mozgásban van. Az autó fóliázás ára a plakátokéval összevetve sokkal kedvezőbb. Egy átlagos óriásplakát ára nagyjából 150 euró. Az autós megoldás esetében azonban, ha azzal számolunk, hogy öt évig nem cseréled le az autód, mindössze havi 5-7 euróval kell számolnod. Ha ennél hosszabb távra tervezel, az ár még kedvezőbb. Arról nem is beszélve, hogy az autó fóliázás ára már magában foglalja a felhelyezést is, míg egy plakátnak grafikai tervezése és gyártási költségei is vannak, nem számolva az elhelyezés és a felületbérlés esetleges költségeit. Az autómatricázás mellett szóló legfőbb érv, hogy tartós megoldás, egyszeri költséggel.  Ez viszont még nem minden. Ugyanis az óriásplakátok csak korlátozott ideig és korlátozott helyszín(ek)en hívják fel rád a figyelmet. A legjobb az autómatrica esetében az, hogy nincs helyhez kötve, így akár reggel a dugóban állva is szerezhetsz ügyfeleket. Sosem tudhatod hol bukkan fel egy potenciális kliens. Mivel ez a reklámozási mód ritkább, mint a plakátok használata, olyanok figyelmét is megragadhatod vele, akik egyébként kiszűrik a reklámokat. Ezzel a megoldással folyamatosan úton lehet a hírneved. 0-24-ben hirdetheted, hogy ki vagy és mivel foglalkozol, hiszen az utód elárulja majd.

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Élénk színek, mozgó reklám

Jó, jó, de nem fog ez néhány hónap után kifakulni? A válasz nem, ugyanis az autómatrica készítése során kizárólag magas minőségű tintákat alkalmazunk. Sem a mosás, sem pedig az időjárás nem teszi tönkre a művet.  Azért biztos, ami biztos a még nagyobb tartósság  érdekében felületvédő laminálást is alkalmazunk. A kollégáink tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy nem csak szeretjük ezt csinálni, de értünk is hozzá. Ha még mindig kérdések merülnek fel benned, hogy belevágj-e, nézd meg a már kész munkáinkat és bizonyosodj meg róla  milyen jól festenek a már elkészült fóliák.

Ez az autómatrica tutira az elképzeléseidet fogja tükrözni. Minél pontosabb az elképzelés, annál könnyebb lesz a tervezés. Biztos lehetsz benne, hogy az arculatodhoz illő autófóliázás készül majd. Még mielőtt azonban nekivágnánk a tervezésnek, szükségünk lesz a kocsid pontos méreteire, és egy fotót is kérünk majd az illetékesről (nem rólad, az autóról). Ha mindezt megkaptuk, jöhet az egyeztetett tervek alapján a gyártás, majd a felhelyezés. Ne aggódj, nem fogsz arra ébredni hajnalban, hogy valaki fóliát ragszt a kocsidra, egyeztetünk, hogy neked is jó legyen az időpont. Fontos megjegyezni, hogy kizárólag reklámcélú fóliákat készítünk és helyezünk fel, szóval semmi tuning és sportcsíkok! Vond be az autódat is maximálisan a munkádba, és használd reklámfelületként. Ha már benne töltöd a fél életedet, hozzon hasznot is! Keress minket az oldalunkon jelzett időben bármikor, a legextrémebb ötlettel is!

Egy kis ízelítő a munkáinkból

További képekért kattints és nézd meg galériánkat!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk