info@webandgo.sk
+421 948 34 34 42
info@webandgo.sk

Reklámtáblák

Feltehetünk egy találós kérdést?

Minden nap rengeteggel találkozol, mégis csak nagyon kevés az, amire emlékszel is. Na, mi az? Igen, a válasz a reklámtábla.

Ha te is egy egyedi darabot keresel, a legjobb helyen jársz! Reméljük, ha  a korábbi munkáinkat átböngészed, találsz  köztük jó néhány olyat, ami ismerős.

Felejtsd el a régimódi cégéreket. Nálunk érdekes és izgalmas kínálatból választhatod ki a nagybetűs és számodra tökéletes REKLÁMTÁBLÁT. Az eddig csak a monitorodon létező arculati elemek végre a pixelek helyett kézzel fogható valósággá válnak.

Az alapanyagok széles választékában biztosan megtalálod a neked tetszőt. Még akkor is, ha nehéz a kedvedre tenni.  Mielőtt ajánlatot kapnál, muszáj tudnunk, hogy milyen célra és milyen helyszínen szeretnéd elhelyezni a reklámod. Mivel már említettük, hogy mennyi alapanyag áll a rendelkezésedre, jöhet eső, hó vagy sár, a reklámod tökéletes marad. Nyugi, engedd szabadon a fantáziádat!

Kapsz majd egy saját védelmezőt is, aminek Garanciaidő lesz a neve, ő  véd téged, ha esetleg felhullámosodna, deformálódna vagy fakulás érné  a tábládat. Ez nem igazán fordul elő, mert alaposan fel szoktunk készülni. Ha mégis, kiküldjük a csapatot, és  helyreállítjuk az eredeti, tervben szereplő állapotot. Bár, erre csak a legritkább esetben van szükség, ugyanis a táblákat eleve védőlamináló fóliaréteggel látjuk el, így a színek nem veszítenek a teltségükből, és akár vegyszerrel is mosható.

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Most azt is eláruljuk hogyan zajlik a reklámtábla készítés folyamata:

A cégtábla készítés célja, hogy kitűnj a tömegből. Kihívás elfogadva, elkészítjük számodra a tutit. Mindenki emlékezni fog rád. Több leszel a környékbeli vállalkozóknál.

Ha szeretnél egyedi formavilágot, vagy akár teljesen sajátságos betűtípust, csak mondanod kell, és mi már csináljuk is! A lényeg, hogy sablonos megoldások helyett a reklámtábla készítés egyedi, az elvárásaidhoz maximálisan illeszkedik majd.

Ahogy megkezdődik a  tervezés, kérünk tőled egy képet a  helyről, ahol a kicsike (vagy inkább nagyobb? Ezt is te döntöd ám el!) helyet kap. Ezután jön a tájékoztató ajánlatunk, azonban ezt még nem véssük kőbe. Előbb konzultálunk a részleteket illetően, majd elkészítjük számodra a végleges ajánlatot. Jobb, ha előre tudod, hogy a kiszállás és a felmérés nem díjmentes. Azonban hidd el, ez máshol sincs így, ha egy másik cég ingyenes kiszállást ígér, ne hagyd magad megtéveszteni, valahol a számlán biztosan szerepelni fog a cégtábla készítés árában az erre vonatkozó költség is. Mi ezt azokkal szembeni védelemként alkalmazzuk, akik félre akarnak minket vezetni, így számodra biztosan nem jelent veszélyt.  Ha kész a reklámtábla, jöhet a szerelés. Ne ijedj meg akkor sem, ha nem vagy ezermester. Ahelyett, hogy mentőkocsiban végeznéd, inkább bízd ránk ezt is. Tapasztalt kollégáink egy szempillantás alatt felszerik neked, és már gyönyörködhetsz is benne.

Egy kis ízelítő a munkáinkból

További képekért kattints és nézd meg galériánkat!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk