info@webandgo.sk
info@webandgo.sk

Céges weboldalak készítése

Dobd el a sémákat és lógj ki a sorból! Legyen a weblapod is egyedi. Több éves tapasztalatunk van WordPress-alapú weboldalak készítésével, így minden trükköt jól ismerünk már.

Mostanában az üzleti folyamatok nagy része is átköltözött a netre. Egy jó honlap létfontosságú lehet, ha igazán sikeres akarsz lenni. Azonban, ha a weblap készítésbe “mindegy, csak legyen” módon vágsz bele, nem leszel elégetett a végeredménnyel.

Hogyan máshogy is indulhatna a weboldal készítés, mint a tervezéssel? Mivel sajnos a gondolatokat egyelőre még csak megvalósítani tudunk, olvasni nem, muszáj lesz elárulnod, milyen céllal és milyen tartalommal ellátott honlapot szeretnél.  Új ügyfeleket akarsz bevonzani? Szeretnéd, ha a klienseid minden aktualitást egy helyen találnának? Esetleg a már jól ismert márkáddal eveznél új vizekre? Minden esetre más típusú oldal a megfelelő. A weblap készítés első fázisa a tervezés, tehát először átbeszéljük  a céljaid. Ha ezt sikerült  kitűzni, közösen eldöntjük, hogy milyen úton jutunk el a végeredményhez, mi pedig ehhez tartjuk majd magunkat. Azt semmiképpen sem szabad elfelejtened, hogy a weblapodnak tükröznie kell a céged egyediségét, valamint azt a hangulatot, amit közvetíteni akarsz. Mi minden weblapra egyediként tekintünk, hogy valóban olyanra formálhassuk, amilyet megálmodtál. A weboldal készítés árak átlagosan 800 és 1500 euró között mozognak (persze ezt több tényező is befolyásolja, az aloldalak száma, a terved bonyolultsága és az is, hány nyelvű oldalt szeretnél). Áraink magukban foglalják a kreatív tervezést és azt is, hogy sokszor felhasznált megoldások helyett egy jellegzetes, vizualitásában és tartalmában is tetszetős oldal készül.

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Készíttess te is weblapot, hogy ezzel új szintre léphessen a vállalkozásod.

Nem tapasztalatlan amatőrök vagyunk, akik néhány óra alatt fogják összecsapni az oldalad. Mi több éves tapasztalattal rendelkezünk honlapok készítése és üzemeltetése terén. Azt, hogy az ügyfeleink elégedettek, mutatja, hogy elhivatott munkánknak megvan a gyümölcse. Büszkék vagyunk rá, hogy a kis- és középvállalkozói szektorban precíz munkánknak köszönhetően számos hosszú távú üzleti kapcsolatot építettünk ki. Ezek már túlnőttek az egyszeri weboldal készítés keretein, működésünk stratégiai pillérét adják.

A WordPress-alapú oldalak nyílt forráskódú rendszerek, ez azt jelenti, hogy amíg a szöveg végére érsz is számos újítás és frissítés készül el hozzá. Ismerjük a rendszert, mint a tenyerünket, így el tudjuk érni, hogy az oldalak organikus (nem fizetett forrásból érkező) látogatottsága is magas legyen. Ezzel rengeteg energiádat és pénzedet spóroljuk meg, mert nem kell annyit költened a marketingre. A weboldal készítés árak minden esetben a részletek pontosítását követően, egyedileg kerülnek meghatározásra. Kérj személyre szabott ajánlatot!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk