info@webandgo.sk
info@webandgo.sk

Világító reklámtábla

Örülünk, hogy ide kattintottál, mert akkor már nem tapogatózol sötétben. Sem szó szerint, sem átvitt értelemben. A világító tábla egy kiváló lehetőség, ha többet akarsz mutatni magadról. Az az eszköz, ami tényleg a nap 24 órájában, ráadásul bármilyen időjárásban érvényesül. Látszik, ha süt a nap, ha beborul az ég és még éjszaka is. Attól, hogy te már nem vagy bent, vagy vége a munkaidőnek, az élet és a marketing nem kell, hogy megálljon. Hogy miért gondoljuk, hogy a 21. században is hasznos lehet egy világító reklámtábla? Mert ha jó helyre teszed (és ugye az üzleted vagy irodád jó helyen van?), akkor folyamatosan látják a járókelők. Talán épp éjszaka jár arra az ideális ügyfeled. Ha a világító tábla a választásod, máris megvan a marketinged örökmozgója. Egyszeri költség mellett lehetsz mindig izgalmas. Kombinálva más megoldásokkal (pl. A kirakatmatricákkal) egy olyan rendszert hozhatsz létre, ami folyamatosan a figyelem középpontjába helyez. Járj a napos oldalon, de ne rejtőzz el éjszaka sem!

Maga a tábla teljesen egyszerű, alumínium profilból áll, az eleje plexi, hátulja szendvicslemez, benne pedig LED-világítás. Mivel a világító reklámtábla ennyire egyszerű, nincs is benne, ami elromoljon. Nem igényel karbantartást (néha azért mosd le), nincs vele gond. Egyszer megtervezzük Neked, megrendeled, mi pedig felszereljük. Számunkra így teljes folyamat, Neked pedig így lesz a legkényelmesebb.

Web & go design, s.r.o. - Šamorín

Lemegy a nap, indul a marketing

Már csak egy kérdés maradt: de ki fogja kapcsolgatni éjszakánként? Ha bent van nálatok valaki esténként, akkor rábízhatod. Ha nem lesz külön felelőse a led világító tábla kapcsolgatásának, akkor se aggódj. Sokkal kényelmesebb és biztosabb megoldás, ha automatizálod az egész folyamatot. Csak a kiépítésekor foglalkozol vele, aztán pedig élvezed az előnyeit. Beépítünk a rendszerbe egy alkonykapcsolót. Ez mindig akkor aktiválja a reklámot, ha besötétedik. Sokkal praktikusabban működik, mint egy egyszerű időkapcsoló, amit folyton állítgatnod kell. Végeredményben egy egyszerű kapcsolóval létrejött az intelligens led világító tábla, ami egyenesen a Naphoz igazodik.

Egy kis ízelítő a munkáinkból

További képekért kattints és nézd meg galériánkat!

Felkeltettük az érdeklődésed?

Keress minket bizalommal!

Válasszon nyelvet
  Web & go design, s.r.o. - Šamorín

  Ügyfélszolgálat:

  Szélső utca 5, Somorja 931 01

  Hé. – CS.: 08:30 – 16:00
  Pé.: 08:30 – 15:00

  Tel.:

  +421 948 34 34 42

  E-mail:

  info@webandgo.sk